top of page

OVER

Mijn verhaal is begonnen bij de firma Unilin.

 

Ik was daar tewerkgesteld toen het product "Quick Step ®" in 1990 op de markt kwam wat vanaf dag één mijn volle aandacht genoot en ik volgde dit uiteraard nauwgezet op. 

Kort daarna besloot ik dan ook in bijberoep te starten met het plaatsen van laminaat.

 

De markt én de vraag groeiden zo snel dat ik niet veel later mijn vaste job als portier/receptionist bij Unilin stop zette om mij volledig te gaan focussen op de verkoop, het leveren en het plaatsen van intussen parket, laminaat en vinyl.

In 2014 volgde ik in Manchester, Engeland, een exclusieve training tot Master Installer voor het plaatsen van Quick-Step laminaat en parket. Met enige trots mag ik mezelf dan ook officiële plaatser met het

MASTER INSTALLER embleem noemen.

Kurt Ornelis.png
Schermafbeelding 2022-03-20 om 09.04.08.png

Wij als 'Master Installer'...

  • weten perfect welke voorbereiding van de ondergrond er nodig is en welke ondervloer zorgt voor het beste eindresultaat;

  • geven advies over de juiste legrichting, zo komt je vloer volledig tot zijn recht;

  • werken alles af tot in de puntjes: plinten, profielen en toebehoren worden zorgvuldig geplaatst;

  • zijn experts met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding;

  • bieden een levenslange garantie op de installatie.

Met mijn meer dan 30 jaar ervaring en gezien ik een zelfwerkende zaakvoerder ben, sta ik dan ook persoonlijk garant voor kwaliteit en precisie in de plaatsingen.

Het label biedt overigens ook waarborg aan de klant over de goede uitvoering van de werken. Alle werken worden gegarandeerd uitgevoerd volgens de regels der kunst! Wat voor de klant een hele geruststelling betekent, niet iedere 'parketteur' kan immers dit label voorleggen!  In Vlaanderen zijn slechts een aantal vakmannen die het label 'Master Installer' behaalden, Kurt Ornelis BV is hier één van!

Bijkomend en een niet onbelangrijk gegeven, is dat wij werken met professionele machines die voorzien zijn van stofafzuiging om de overlast steeds tot het minimum te beperken.

Machine2.png
Machine1.png

Ons uiteindelijke doel is een prachtige vloer af te leveren én een tevreden klant!-

Uw tevredenheid is en blijft onze beste reclame!

bottom of page